Prima oara cu un bărbat

Chiar dacă mai fusesem în apropierea puli nu am văzut nici o data cu e sa o simți, asa ca am cautat pe varianta veche a acestui site un partener. Tot timpul mi-am dorit să fiu pasiv și sa găsesc un activ care sa ma inițieze, asa ca după multe căutări am reușit să găsesc pe cineva care sa vina la mine deoarece am loc, problema clasica observata când vine vorba de întâlniri.
Am stabilit sa ne vedem la mine sa ne cunoaștem și dacă e ok sa și facem ceva. Am aranjat prin casa sa fie totul în ordine, m-am epilat complet iar când m-a sunat eram încă în baie, l-am lăsat sa între în casa iar eu m-am scuzat și am cantinuat dusul, am ieșit doar cu un prosop pe mine și m-am așezat lângă el.
Andrei este un tip înalt, nu cu foarte mult fata de mine, bine făcut cu un pic de burtica, genul de bărbat pe care îl vrei pentru totdeauna nu pentru o seara.
Ia plăcut ca sunt doar în prosop, m-a luat de mana și mi-a cerut sa ma ridic.
- Vreau sa te vad din toate unghiurile. Și cu cealaltă mana mi-a tras de prosop rămânând în pielea goala în fata lui.
- Fa-mi o pirueta.
M-am conformat. Eram atât de excitant, sângele îmi fierbea în mine, iar Andrei se uita la mine cu pofta. M-a oprit cu spatele la el, m-a mângâiat pe fese și m-a tras spre el sarutandu-ma pe buci.
- Te-am mințit cu ceva. I-am spus eu.
- Cu ce? M-a întrebat acesta.
- Eu nu am mai făcut-o cu nimeni.
- Dar ai spus ca ai experienta
- Am spus asta ca altfel nu ai fi venit, ai fi crezut ca vreau doar sa te pun pe drumuri cum fac mulți pe astfel de site-uri.
- Nu-i nimic, voi fi cât se poate de tandru cu tine încât sa nu te doară.
- Teoretic cred ca știu cum se face. I-am răspuns eu intorcandu-ma spre el.
M-am pus în genunchi în fata lui mângâindul pe picioare. Acesta sa ridicat în picioare și și-a ridicat bluza, dând-o jos, eu am început să îi desfac cureau și pantaloni, abia aștept sa vad ce ma așteaptă, iam tras pantaloni jos rămânând doar în boxeri, deja vedeam ceva mare. Când am dat și boxeri jos am văzut o super pula, el zicea pe site 19-20. Am început sa i-o sărut, el a luat-o în mana a belit un pic capul și mi-a băgat-o în gura, la început doar capul apoi din ce în ce mai mult, ma inecam dar îmi plăcea, Andrei ma ținea de cap și ma apasă câte puțin. Ma ridicat de jos și ma întins pe pat cu fundul ridicat la el, a început sa ma lingă și sa îmi bage câte un deget sa ma lărgească, apoi și-a pus un pic de lubrifiant pe penis și am simțit cum cauta gaura, eu eram foarte excitant și nerăbdător sa o simt în mine, nu a trecut mult și a început sa împingă, era o durere plăcută corelata cu placere și continuat din ce în ce mai repede și mai adânc, după un timp mi-a cerut sa ma învârt. M-am pus pe spate cu picioarele ridicate, iar acesta de la marginea patului mi-a băgat-o iar, eu îmi țineam singur picioarele în timp ce Andrei, ma tragea de un sfârc cu o mana iar cealaltă mi-a dat sa ii sug doua degete. Când a simțit ca ii vine m-a tras în genunchi și a început să și-o frece, am știut ca urmează sa fiu stropit ceea ce îmi provoca și o mai mare placere, nu am avut mult de așteptat și am văzut cum din capul puli sare pe mine pe fata, spermă, avea multă iar eu încercam sa o prind în gura cât mai mult când am văzut ca să terminat am așteptat sa se uite la mine sa vadă ce am în gura apoi am înghițit, ia plăcut mult, iar eu am vrut sa nu las nimic.
Finalul povesti e banal, ne-am mulțumit amândoi și a rămas ca ne mai vedem

User

Poate ni.l dai si noua pe Andrei daca e asa bun Devil

User

Nu am dat toate detaliile, chiar dacă nu am făcut sex pana atunci, m-am mai jucat cu câte ceva acolo, degete, vibratoare, etc, și nu doar o data ci de mai multe ori. Și era durere și cu Andrei doar ca eram prea excitat

User

din prima cu pula in gaoz si nu te-a durut? te-ai nascut deja dezverginat?.....poveste poveste dar tr si ceva real