Cuckold

Întotdeauna m-a fascinat ideea de cuckold și nu am renunțat pana nu mi-am și îndeplinit aceasta fantezie(țin sa menționez ca acum sunt divorțat deci nu mai am partenera)
Am început prin a face swing cu soția mea care la vremea aceea era foarte doritoare de sex, nimfomana pot spune. Fosta mea soție arăta și încă arată destul de bine, slăbuță în jur de 1,65(1,69) înălțime, fund bombat, sâni medii, piele închisă la culoare, parul ondulat, buze cărnoase și ochi de te înnebunesc când ii privești de sus când îți face sex oral. Și am început prin a face swing, dar nu era ceea ce îmi doream eu asa ca ușor ușor am cautat parteneri, adică bărbați singuri cu care sa o facem în 3. Pana într-o zi când i-am spus cam ce îmi doresc eu. I-am spus de fantezia mea și ea a acceptat. Asa ca as vrea sa va povestesc cam cum a fost prima data.
Am chemat un bărbat, cu carea ea mai fusese si despre care știam ca are înclinații bi-activ, a venit la noi și și-a făcut rolul ca la carte. Țin sa precizez ca și el arata destul de bine, 1,85m, atletic și bine dotat, dar nu în ultimul rand un caracter superior.
Cum a întrat în casa m-a împins spunându-mi:
- Eu nu stau de vb cu sclavii.
Am simtit imediat cum îmi fierbe sângele în mine, eram în al 9-lea cer. Sa dus direct la soția mea care îl aștepta în cel mai sexy mod posibil. Un sutien minuscul rosu cu o dantela de te inbunea pe loc, pojartier cu ciorapei 3 sferturi și o pereche de chiloți la fel de minusculi din set cu sutienul. Eu eram îmbrăcat cea ce la înfuriat pe A.
- Tu ce plm stai asa? Dezbrăcate și stai în genunchi, și am un cadou pentru tine.
Și a scos din buzunar o centura de castitate ptr bărbați.
- Puneți asta și dai cheia lu' M.
- Acum. Am răspuns imediat.
- Nu ai și vreo fustita ptr bulangiu' de barbă-tu? A întrebat-o pe M.
- Ba da. Imediat i-o aduc chiar ma întrebam când o sa înceapă sa îmi poarte hainele. Și a început și M. și el sa râdă.
Eu ca și fizic nu sunt departe de fosta soție, slab, 1.75m, fără pic de par, ceea ce era perfect ptr a purta o rochie(am mai făcut asta dar fără sa știe M. înainte)
A. sa așezat pe canapea în timp ce M. sa așezat în bratele lui, au început sa se sărute în fata mea apoi M. a început sa îl dezbrace, iar când a ajuns și ia dat chiloți jos eram amândoi în genunchi în fata lui, M. sa uitat la mine și mi-a zis :
- Vezi cum trebuie sa arate o pula, nu rama ta.
Apoi a început sa i-o suga cu pofta, eu eram lângă ea și din când în când ma săruta și pe mine sa simt gustul. M. sa uract pe el și mi-a cerut sa ii aduc un prezervative.
- Vreau sa îl pui tu.
M-am conformat cu placere, și i-am gidat madularul în pasarica soției mele care gemea de placere, am început și eu sa o ling în cur ceea ce ii plăcea enorm, iar A. m-a apăsat de cap către oule lui, era pentru prima oara când lingeam niște coaie și îmi plăcea, după un timp sa terminat și A. și M. Iar ea a plecat pana la baie sa facă un duș, eu am rămas în genunchi în fata lu A. acesta sa uitat la mine și mi-a spus :
- Scoate și mie prezervativul, dar ușor sa nu ma murdărești, defapt știi ceva? Vreau sa ma cureți cu limba, și asa am simțit ce gust are aperma,
Când a întrat M. în camera eu încă i-o sugeram lu' A.
- Asa deci îți place sa sugi, bine ca știu, de-acum tu ii vei pregăti pe toți cei cu care o voi face, ca și asa nu ma omor cu asta.
Apoi soția mea sa așezat în brațele lui pana sa făcut ora ca acesta sa plece.
Ma rog poate am cam ratat multe detalii deoarece nu mi le mai aduc aminte foarte bine fiind foarte excitat atunci.

User

E reteta perfecta sa ramai fara sotie

User

Frumos,astept continuarea