Affiliate program

Deveniți afiliatul nostru și câștigați comisioane pentru fiecare user adus pe platforma noastră. Programul nostru este gratuit, ușor de folosit și nu necesită cunoștințe tehnice.

Cum funcționează?

Când vă alăturați programului nostru de afiliere, vi se va furniza un link de afiliere unic. Când un utilizator face clic pe link-ul dvs., acesta va fi adus pe site-ul nostru web și activitatea lor va fi urmărită de software-ul nostru afiliat. Veți câștiga un comision de 0.2 EUR pentru fiecare user adus pe platformă. Suma strânsă poate fi folosită strict pentru a achiziționa credite sau pachete de acces pe platforma InPrivat.

Orice încercare de fraudare a sistemului va duce la anularea comisionului aferent contului, cât și la ștergerea definitivă și blocarea adresei IP a utilizatorului care a încercat fraudarea sistemului. Prin fraudare înțelegem conturi multiple ale aceluiași utilizator, conturi fără activitate pe platformă, etc...

Pentru a beneficia de comisioanele oferite de sistemul de afiliere, toate conturile aduse pe platformă prin link-ul unic vor trebui să fie active cel puțin 30 de zile.

Beneficii

  • Înregistrarea este gratuită!
  • Statistici în timp real
  • Convertire comisioane în pachete de acces sau credite imediată!(cu respectarea termenilor descriși mai sus)

Ești pregătit/ă să te alături?

Când trimiteți pe cineva către site-ul nostru web cu ID-ul dvs. unic de recomandare, pe computerul său este plasat un cookie (60 de zile) care conține acest ID. Deci, chiar dacă se înscriu pe platforma InPrivat ulterior, veți primi totuși comisionul.